Életünk La Gomerán

Viva La Gomera!

Köszöntő

2015. augusztus 12. 21:35 - Élet La Gomerán

Viva La Gomera

Szeretettel köszöntelek a blogomon. Hamarosan La Gomerára költözünk, egyelőre ideiglenesen, hogy dönteni tudjunk a végleges letelepedésről. Arra gondoltam, hogy egy helyre írom meg az élményeinket, itt osztom meg a képeket, hogy senki ne maradjon le a velünk történtekről, ugyanakkor mindenki akkor jön tájékozódni, amikor kedve van. Próbálok egy blogot vezetni, rendszeresen, de nem kötelezem magam semmire. Család, munka, háztartás mellett majd kiderül, hogy mennyire futja az erőmből és időmből. 

Most, amikor az írásba belefogok már háromszor jártunk a szigeten. Csak háromszor! Nagyon sok emberrel beszélgettünk, akik sokadszorra jöttek (egy fiú mesélte, hogy 16-szor volt és csak 17 éves), mert évről-évre ide járnak kikapcsolódni. Szóval, háromszor és már az első után felmerült az odaköltözés gondolata. Illetve, hogy a tyúk, vagy a tojás volt-e előbb, arra majd még visszatérek, amikor majd a "miért"-et boncolgatom. Először 2011-ben csak a karácsonyt töltöttük La Gomerán, majd 2013 / 2014 telén néhány hetet és a 2014 / 2015 komplett telet. Utóbbi két alkalommal Karesz is velünk volt. Most arra készülünk, hogy 2015. novemberétől huzamosan, akár 1-1,5 évig is kinn élünk, hogy végre minden évszakot, minden ünnepet meg tudjunk tapasztalni, mielőtt a letelepedés mellett vagy ellen döntünk. Természetesen nem akarunk elszakadni hazánktól, ápolni fogjuk a hagyományainkat, tartani akarjuk a kapcsolatokat és rendszeresen utazunk. Kollégáinkkal napi szinten skype összeköttetéssel dolgozunk. Internet nélkül mindez elképzelhetetlen lenne, nagy szerencsénk, hogy ebben a korban élhetünk és próbálhatunk ki valami egészen mást, mint amibe születtünk. 

Kattints a post címe alatti Viva La Gomera alcímre a zenéért!

Szólj hozzá!
Címkék: zene köszöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalagomera.blog.hu/api/trackback/id/tr807702168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása