Életünk La Gomerán

Viva La Gomera!

Sziklaomlás

2020. november 16. 11:43 - Élet La Gomerán

Nagyon régóta nem írtam semmit, mert ez a vírus helyzet eléggé megváltoztatta a dolgokat körülöttünk. Éljük a hétköznapokat, szerencsére azt mondhatjuk, hogy biztonságban. Itt a szigeten szeptember elején kicsit megugrott az esetszám úgy 25 főre, de azóta folyamatosan javulóban van és ritkán jelentenek új fertőzést. Haláleset a covid-19 vírusfertőzésből kifolyólag még nem történt és alig egy-két ember került kórházba a szövődmények miatt. Tavasz óta viseljük a maszkot, szabadban is, 6 év feletti gyerekek is, mindenhol. 

A rövid helyzetjelentés után a szombati kőomlásról szeretnék írni, illetve a fenti videót megmutatni: az Argayall finca német lakói készítették mobillal. Ez tőlünk kb. 200 méterre volt az Argaga völgyben, ahová egy magánút vezet át Vueltasról. Az úton járnak gyalogosok, autósok egyaránt, ugyanis lakóházak is vannak a völgyben. Őket a sziklaomlás most elzárta a külvilágtól, csak csónakkal tudnak átjönni a faluba. Szerencsére személyi sérülés nem történt.   

Szólj hozzá!
Címkék: sziklaomlás

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalagomera.blog.hu/api/trackback/id/tr516287176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása