Életünk La Gomerán

Viva La Gomera!

Karnevál 2018

2018. február 09. 14:33 - Élet La Gomerán

Tegnap megválasztották a Karnevál szépét Santa Cruz de Tenerifén. A képeket nézegetve az ember inkább Rióban érzi magát, mint Spanyolországban. 15 fantasztikus kép.

reina2018.jpg

A királynő: Carmen Laura Lourido Pérez, az Újjászületett

Pár nap múlva vége a farsangi időszaknak, de még a hónap végéig folytatódnak a felvonulások, helyi rendezvények. Vannak ismerőseink, akik már január eleje óta készítgetik jelmezeiket. Időt, pénzt nem sajnálnak arra, hogy alaposan meglepjék a barátaikat. Így én is szívesen farsangolnék: összejönni rendszeresen a barátokkal, ötletelni és közösen megvalósítani valamit és közben dől a hülyeség. Megértem, ha olyan sokan imádják. Egy ilyen kis szigeten muszáj kitalálni hogyan üssük el az időt.

Valle Gran Reyben mindig szuper látványos és meghökkentően ötletes kreációkat láthatunk azzal az előnnyel, Teneriféhez képest, hogy nincs tömegrendezvény hangulata. Nálunk a mozi a téma, s a következő programsorozatra készülünk. Hétfő-kedd tanítási szünet!

cartel-porograma-carnaval-2018-page-001.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalagomera.blog.hu/api/trackback/id/tr8513649136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása