Életünk La Gomerán

Viva La Gomera!

La Gomera újra filmen

2019. április 24. 11:56 - Élet La Gomerán

Jelöltek a 2019-es cannes-i filmfesztiválra egy román filmet, amely részben La Gomerán játszódik. Egy rendőrnő érkezik a szigetre, hogy elsajátítsa az ősi kommunikációs eszközt, a füttynyelvet, az El Silbo-t. Szerepel majd egy Zsolt nevű ellentmondásos üzletember is, akit letartóztattak Bukarestben. Pikáns, hogy pont magyar neve van, de talán majd kiderül, hogy hordoz pozitív üzenetet is a névválasztás. A rendőrnő őt akarja majd kiszabadítani. Hogy jön ehhez a gomerai fütty? Megnézzük majd, remélem! (Erről jut eszembe, hogy nagyon szívesen megnézném a "La niebla y la doncella" címűt is, ha megtalálnám legalább angol szinkronnal, felirattal.)

A "The whistlers" c. filmet -angolul ezen a címen mutatják majd be ezt az új alkotást- Corneliu Porumboiu rendezte, 1,5 órás francia-német-román koprodukció.  

IMDb oldala

Ha valaki talál egy beharangozót, ossza meg velem is. 

the_whistlers.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vivalagomera.blog.hu/api/trackback/id/tr7014783648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása